Nem webside vedligeholdelse for kunden

simpleblogging
Brugergrænsefladen i WordPress

Når først hjemmesiden er leveret er den først lige begyndt – det er kunden som skal holde den levende, relevant og interessant for de besøgende.

Vores løsninger sikrer nem vedligeholdelse for kunden.

Vores kunder er især glade for vores systemer fordi de er nemme at opdatere. Alle kunder efterspørger, at de selv vil kunne rette et komma; at tekstændringer ikke skal koste tid og penge men være let tilgængeligt.

 • Med WordPress er det nemt at være forfatter. Som billedet viser gør WordPress brug af normale tekstredigerings menuer.
 • Nye nyheder på jeres site er så nemt som at maile. Med en WordPress installation kan du nemlig bare maile din nyhed til en mailadresse og den vil blive vist på din hjemmeside.
 • Desuden kan du via en WordPress app altid opdatere din hjemmeside på farten. Dette uanset valgte design eller funktionalitet.

Alt dette introducerer SkyPress kunden i, inden vi går ud af døren. Vi foretrækker nemlig at gøre det I og vi er bedst til.

WordPress App til IOS og Android.
WordPress App til IOS og Android.

Net-Working

Et fantastisk ord – net-working.Networking Billedet til højre må være starten på networking. Mænd der arbejder i masterne 😉

Spøg til side, udover lokal og personlig forankring gøres der brug af et internationalt netværk bestående af:

 • Jean Baptiste, Chilensk designer.
 • Udviklere i forbindelse med plugins og themes, primært i fjernøsten og USA.
 • Deciderede WordPress netværk:
  • Facebook communities
  • wordpress.dk
  • LinkedIn

I det hele taget er WordPress kendetegnet ved nogen af de dygtigste udviklere OG designere i it industrien. Vær glad for det 🙂

Google rankering (SEO)

Google rankeringFlere specialistfirmaer inden for SEO siger det er en videnskab at få en god SEO, dvs. det, at man ligger i toppen af Google søgesiderne uden at skulle betale, også kaldet den organiske søgning.

Jeg mener ‘videnskab’ er nok en overdrivelse. Det er nok nærmere et håndværk hvor man ikke skal hoppe over hvor gærdet er lavest. SEO er ikke kun en hammer men en hel værktøjskasse hvor det er essentialt at være kyndig i de fleste værktøjer.

Og meget af optimeringen er sund fornuft. F.eks. vil Google overordnet gerne have, at brugeren finder det han/hun søger. Det betyder, hvis man vil skille sig ud fra de millioner andre sider på nettet så skal det indhold man leverer på sin side være anderledes end de andres. Med andre ord unikt.

Sociale plugins

Social Media Logotype BackgroundSociale plugins, hvis man man ikke lige ved det, er ekstra funktioner til WordPress der sørger for at strømmen af ord, rygter, fortællinger og fjer bliver til 5 høns. Det er faktisk det hele idéen går ud på. At skabe en positiv spiral af vandrerhistorier der formår at gå viralt.

Hvis Bob Dylan havde tænkt lidt mere på de sociale medier i hans sange, godt det samme, ville han have sunget, på spørgsmålet om “…how many…”, “the answer my friend is spreading on the net”. Kunsten er så at vide hvad der får møllen til at dreje. Nogen gange er det tilfældigheder men for at blive i det engelske, chance favors the prepared mind. Og med de rette teknikker, omtanke og benarbejde når man meget langt.

WordPress er i denne sammenhæng helt unik for den er allerede en del af de sociale medier og har dermed allerede et forspring.

Arrangementskalender

arrangementskalenderMed WordPress er der mulighed for at udvide dens funktionalitet. Det er kun fantasien der sætter grænserne. ‘The events-calendar’ er et sådan plugin der kan følgende ting:

 • man kan oprette arrangementer og vise dem flot opstillet.
 • arrangementerne er behæftet med mange forskellige metadata.
 • stemningsbilleder kan tilføjes.
 • fra kalenderen kan man linke til f.eks. Billetto.